Forum: Cas en Lisa in onze kleuterblok: “K3 en K1 brengen iets naar voor”

Vandaag hadden we, samen met alle kleuterklassen, een klein toonmoment rond sociale vaardigheden met Cas en Lisa. De kleuters van K3 brachten elk een klein toneeltje naar voor rond het thema “Beleefd zijn”. Zo zagen we hoe we iets vragen op een beleefde manier, dat het niet zo netjes is om met een volle mond te praten en dat we even moeten wachten als mama aan het praten is aan de telefoon. De kleuters van K1 brachten prenten en een liedje naar voor rond “Goede vrienden”. Zo zagen we situaties op prenten waarbij we een goede vriend zijn (groene duimen), maar ook waar we niet zo goede vriendjes zijn (rode duimen). Maar we gaan vooral ons best doen om allemaal goede vriendjes te zijn! TOP!
Lied: “Vriendjes zijn, vriendjes zijn, hele dikke vriendjes zijn. Dat is fijn, dat is fijn, dat is reuze-fijn. Samen spelen, samen delen, hele dikke vriendjes zijn. Dat is fijn, dat is fijn, dat is reuze-fijn!”

Klik hier voor meer foto’s.