Make-a-wish vervult de wens van Bram!

Wij ontvingen deze brief :

Beste directie,
Beste leerkrachten,
Beste ouderraad,

Make-A-Wish® is een vrijwilligersorganisatie die de hartenwensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar oud die vechten tegen een levensbedreigende ziekte. Dit geeft niet alleen het wenskind, maar het hele gezin weer moed en kracht om te vechten en de hoop niet te verliezen. Vorig jaar maakten we kennis met een heel fijn wensgezin uit Wortegem-Petegem en door het enthousiasme van ons wenskind Bram, leerden we ook jullie school kennen.
In december 2018 organiseerden jullie een hartverwarmende wintermarkt ten voordele van onze organisatie en we zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Dankzij het groot succes van dit evenement konden jullie mee de wens van Bram helpen vervullen.

Aanvankelijk was Bram heel terughoudend om zijn wens te verklappen op school. Hij wou zichzelf misschien de teleurstelling besparen mochten we zijn grote droom, een ontmoeting met zijn idool F1-piloot Sebastian Vettel, niet kunnen realiseren.
Maar toen hij te horen kreeg dat dit werkelijkheid zou worden tijdens de test days op het circuit van Barcelona, was hij volledig overdonderd en kon hij het nauwelijks geloven. Vanaf dan mocht iedereen weten dat het hele gezin naar Barcelona zou vertrekken. Nauwelijks 2 weken later stond er een stijlvolle taxi voor de deur om hen naar de luchthaven te brengen. Het avontuur kon beginnen.

De ochtend van de ontmoeting zelf was Bram heel zenuwachtig want ze hadden gehoord dat Vettel de dag voordien was gecrasht met zijn Ferrari, maar gelukkig was hij ongedeerd. Aangekomen op het circuit werden ze als echte VIP’s verwelkomd in het Ferraridorp. Ze konden alles goed volgen op het circuit en zaten net boven de pit van Ferrari. Wat ging dat snel en luid!! Even later gingen ze naar de VIP loge waar ze eindelijk Vettel konden ontmoeten. Bram kon eindelijk een praatje doen met zijn idool en enkele artikelen laten signeren. Die krijgen zeker een speciaal plaatsje op zijn kamer naast zijn andere collector items van Ferrari. Voor Bram was dit een onvergetelijk moment, waar hij zo lang naar uit keek en enorm van genoten heeft.

Zonder financiële steun kunnen wij, vrijwilligers van Make-A-Wish®, de dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte niet laten uitkomen. En te weten dat we er niet alleen voor staan, maar dat we steeds kunnen rekenen op mensen met het hart op de juiste plaats, is zo moedgevend om dit mooie werk verder te zetten!
We willen jullie dan ook oprecht bedanken voor het fantastisch bedrag dat we ontvingen dankzij jullie inzet bij de organisatie van de wintermarkt. Voor het ganse gezin waren dit onvergetelijke momenten in Barcelona om nog lang te koesteren.

Een gewaardeerde dankjewel!!
Het wensteam van Bram,
Linda, Nele en Françoise

Dankcollage Bram