K0 en K1 op schoolreis naar Funnyparc!

Joepie! Eindelijk gingen dinsdag de allerkleinsten van onze school op schoolreis. Met onze rugzak trokken we met de bus richting Roeselare. De busrit viel zeer goed mee. Iedereen was aan het vertellen en naar buiten aan het kijken. Toen de buschauffeur onze bus parkeerde hoorden we “Wauw”, “Cool”, “Kijk kijk!” op de bus. We zagen al een grote zandbak met glijbanen, speelhuisjes en springkastelen! We deden wat energie op met een gezond tussendoortje en een drankje. Snel nog even een toiletbezoek en dan konden we dolenthousiast alles gaan verkennen. Een ballenbad, steps, fietsjes, glijbanen, springkastelen… Wat leuk! In de namiddag scheen de zon volop en gingen we ook buiten op verkenning. Er was zelfs een leuk fietsparcours voorzien! De kindjes genoten zichtbaar van deze uitstap. Als verrassing kregen onze kapoenen nog een lekker ijsje! Mmmm…  En eenmaal op de bus gingen er al vrij snel enkele oogjes dicht. Wat een vermoeiende, maar ook wel superleuke dag!

Foto’s volgen binnenkort in de fotogalerij.