K3 Bezoekt het kasteel van Ooidonk

Aangezien een bezoekje aan het Gravensteen dit jaar niet lukte , zijn we met de dino’s tijdens het thema ridders en prinsessen naar het kasteel van Ooidonk getrokken. Een prachtig kasteel met een echte ophaalbrug ! Het kasteel telde wel 60 kamers maar deze hebben we niet allemaal kunnen bezichtigen. Eén van de zonen van de graaf had wel ons een opdracht gegeven. Tijdens ons bezoek moesten de kinderen 10 sleutels vinden. En ja hoor, het is ons gelukt!

Als laatste kamer gingen we naar de jachtkamer van de graaf. Daar leerde de gids nog wat bij van Mike die toch veel van dieren kent.

Kortom, de moeite waard om op een zonnige dag te bezoeken.

k3 kastelen-800 k3 kastelen (5)-800 k3 kastelen (4)-800 k3 kastelen (2)-800

k3 kastelen (3)-800

k3 kastelen (6)-800