Cas en Lisa brengen een bezoekje aan onze kleuterblok.

Wat nu? Maandagavond stond er een groene ton op de speelplaats. Niemand had die daar neergezet. Cas kwam aangelopen en zei dat hij Lisa kwijt was. We hoorden geklop. Lisa zat in de ton! Maar Lisa toch, spelen in de ton doen we toch niet?! We zagen ballen liggen, natuurlijk horen deze in de groene ton! Cas en Lisa toonden ons hoe we kunnen spelen met de bal: gooien, rollen, botsen, …. Wat leuk! Op maandag mogen we spelen met de ballen. Dinsdag is het ook erg fijn, dan mogen we spelen met de paardjes en de sturen. Onze danspasjes halen we uit de kast op donderdag en vrijdag gaan we wandelen met de poppen in de buggy’s. Wat leuk allemaal! 

Vandaag zijn we dinsdag en gingen we aan de slag met de paardjes en de sturen. Dit ging heel goed!