PRIVACY

Privacybeleid

Wanneer je het gemeentebestuur Wortegem-Petegem toestemming geeft om jouw gegevens te gebruiken in het kader van bepaalde projecten, voor nieuwsbrieven, …, worden deze ook uitsluitend daarvoor gebruikt. Wij bewaren jouw gegevens gedurende de looptijd van deze projecten. Je kan jouw toestemming op ieder moment intrekken door contact op te nemen of je uit te schrijven op nieuwsbrieven. Wanneer je dit doet, verwijderen wij jouw gegevens en ontvang je geen informatie meer van ons.

Jouw gegevens worden nooit aan derden meegedeeld.

Gegevens bekijken, wijzigen of schrappen

Je gegevens blijven van jou. Wil je weten welke persoonsgegevens we precies van je hebben? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. Je hebt ook altijd het recht om bezwaar aan te tekenen tegen de verwerking van je persoonsgegevens: je kan altijd je toestemming intrekken. Je mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben aan te passen of  te verwijderen.

Wetgeving bescherming van persoonsgegevens

Het gemeentebestuur Wortegem-Petegem verbindt zich ertoe de toepasselijke wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens nauwgezet na te leven. Deze wetgeving en bijkomende informatie is beschikbaar op de website van de Privacycommissie.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse–service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”).Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website–exploitant te helpen analyseren hoe de site gebruikt wordt.De gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP–adres) wordt overgebracht naar Google en door hen opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt, rapporten over de website–activiteit op te stellen voor website–exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website–activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP–adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kan het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. In dat geval zal je wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunnen benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

https://www.wortegem-petegem.be/privacybeleid