K3 Ontvangt Een Brief Van De paashaas

Deze namiddag kregen we een brief van de paashaas met de boodschap dat hij iets vroeger is gekomen dit jaar. Hij gaf ons ook een tip waar we de eitjes konden zoeken.

rbt
En natuurlijk nadien mochten de ‘kinderen’ nog even spelen ๐Ÿ˜‰

Echte DINO’s

Als knutselwerk bij het thema dinosaurussen hebben de derde kleuters een echt dino masker bij juf Charlotte gemaakt. Wij zijn alvast een beetje bang๐Ÿ˜ฆ

The dinosaur

Als afsluiter van het thema dinosaurussen keken we samen naar de film ’the dinosaur’. De dino’s leken wel echt ๐Ÿ˜ฎ

L1 OEFENT AANGELEERDE LEERSTOF IN DE COMPUTERKLAS

Dit schooljaar heeft het eerste leerjaar al heel wat geleerd. Vandaag oefenden wij heel wat leerstof van wiskunde en taal verder in en dit in de computerklas. Per twee voerden wij allerlei spelletjes en opdrachten uit waarbij we dienden op te tellen, af te trekken, woordjes te lezen, letters te onderscheiden… Wat vloog de tijd !

L6 ontwerpt een schoolfolder

Het zesde leerjaar kreeg de opdracht om in groepjes een schoolfolder te maken voor een fictieve opendeurdag. Iedereen ging enthousiast aan de slag. De lay-out werd onder de loep genomen, creatieve tekstjes werden geschreven en zelfs handlettering werd gebruikt om een mooie folder te maken.

L2 leert de tafels

In het tweede leerjaar leren we de maal- en deeltafels. Dit doen we telkens op dezelfde manier. De tafel van 3 is de laatste tafel die we leerden. Volgende week komt er terug een nieuwe tafel bij!