Afscheidsfeestje in de dino klas

Wat vonden we het fijn om van deze klas de juf te mogen zijn. Veel succes dino’s in het 1ste leerjaar. Dikke knuffel 🤗juf Charlotte en juf Sophie

Dank aan de ouderraad voor de lekkere ijsjes🍦

De vlaamSe stem olympiade

Vandaag was het een belangrijke en ook spannende dag voor Manon uit het vijfde leerjaar. Uit meer dan 25000 kandidaten werd zij geselecteerd om de finale in Technopolis uit te voeren. Manon kreeg een bronzen medaille! Heel knap gedaan, Manon! We zijn super fier op jou!

INTEGRATIE k3-l1 : estafettespelen

Dat de kleuters van K3 al deftig kunnen kleuren, schrijven, tellen… wisten we al. Maar tijdens de estafettespelen bleek al snel hoe vlug, hoe lenig en hoe handig ze ook zijn. De Hartjes, de Regenboogjes, de Sterretjes, de Ikjes en de Zonnetjes namen het tegen elkaar op : er werd gedribbeld, gelopen, gesprongen… dat het een lieve lust was.

K3 hun eerste festival

Op een warme namiddag trokken de dino’s naar het concert in de tuin van de Schakel. Na 10 minuten puffen in de zon kregen we toch een plekje in de schaduw. Gelukkig kwamen onze dansbeentjes daar weer wakker.

rbt

L4 beweegt met doeken

Tijdens de muzische lessen beweging experimenteerden we met doeken We dachten na welke bewegingen we allemaal konden doen. We konden schuiven, gooien, waaien, wapperen, draaien… Op het einde van de les bedachten we in groep een eigen dans.