De maand december in K1

De maand december is traditioneel een goed gevulde maand. De Sint komt langs, we knutselen onze nieuwjaarsbrief en oefenen ons versje. Maar er is natuurlijk ook plaats voor het zingen van liedjes, mooie knutselwerken, spelletjes en nog zoveel meer. Geniet nog even mee van de maand december in K1. Onze nieuwjaarsbrief blijft wel nog even een verrassing 😉

Fijne feestdagen van de vlinders van de eerste kleuterklas!

Klik hier voor sfeerfoto’s in thema Sint en piet.

Klik hier om te zien hoe goed K1 de boom versiert.

En klik hier om nog meer sfeerfoto’s te zien in het thema kerstsfeer in onze klas.

K2 glijdt de vakantie in.

Na een weekje knutselen aan de nieuwjaarsbrieven, verdienden de kleuters een dagje vol spel en plezier! We sloten de eerste trimester af met enkele kerstfilmpjes op het digibord en poffertjes en warme chocomelk . Het allerleukste was, om als kerstman/vrouw de vakantie in getrokken te worden door twee sterke rendieren!

Kerst in K0

In de peuterklas deden we deze week ‘bloemschikken voor beginners’. De peuters mochten van thuis allerlei spulletjes meebrengen om een mooi kerststukje te maken. Allemaal vol concentratie aan het werk! Wat was het super leuk. Een grote glimlach op elke snoet wanneer ze het eindresultaat zagen!

K0: De Sint op bezoek

Bezoek op school! Sinterklaas en zijn zwarte piet kwamen langs om ons eens te vertellen of we wel flink waren. En ja, dat zijn alle peuters van de rupsenklas! We kregen van sinterklaas een grote zak vol met speelgoed, lekkere koekjes en gezonde mandarijnen. We konden al veel spelen met het nieuwe speelgoed. Dank u wel Sinterklaas!

Groepswerk in L6

Samenwerken, luisteren naar elkaar en het werk verdelen: allemaal zaken die we in het zesde leerjaar vaak inoefenen. We gingen aan de slag rond instructies en leerden hoe we het best een spel uitleggen aan elkaar, hoe we een spelinstructie schrijven en hoe we teksten moeten verwerken. Natuurlijk mochten we de spelletjes ook uitproberen!