Op het bal van carnaval!

Vandaag konden we met alle kleuterklassen samen carnaval vieren en dat was genieten ! Iedereen had plezier en showde met trots de gekozen feestkledij . Hier enkele sfeerbeelden. Er volgen er ook nog in de fotogalerij.

Een drukke maand voor L6

In februari kregen de leerlingen van het zesde leerjaar heel wat projecten voorgeschoteld: ze leerden reanimeren en een AED gebruiken, gingen aan de slag met Nognito (een preventieproject alcohol) en werkten tussendoor aan de laatste reeks van Whizzkids. Iedereen was dolenthousiast!

lezen in l3

Naar aanleiding van Valentijn, werkte het leesgroepje van juf Hermine, rond het boek ‘Eén miljoen vlinders’. De schrijver van het boek is Edward van de Vendel en de illustrator Carll Cneut. Na enkele leuke en leerrijke inoefenmomenten, stelden ze enthousiast het boek voor aan hun medeleerlingen. Ze werden spontaan beloond met een dik applaus en de les van het verhaal werd door de leerlingen begrepen. Missie geslaagd!

Dringende boodschap – stormweer 18 februari

Beste ouders

De burgemeester heeft beslist om uit voorzorg de school deze middag te sluiten.

Ouders kunnen hun kinderen  deze middag komen afhalen.

Kleuters kunnen vanaf 12.15 uur worden afgehaald (zij zullen reeds gegeten hebben).

Leerlingen die deze middag nog een warme maaltijd willen eten, worden het best afgehaald om 13.00 uur.

Wij voorzien wel opvang deze namiddag voor die kinderen die niet kunnen worden afgehaald.

Voor kinderen die met de bus naar huis gaan of die naar Knipoog gaan verandert er niets. Dit gaat dus door op het gewone uur.

De kinderen die naar Knipoog gaan worden wel met de bus gebracht.

Indien nog vragen: 055/316489

De directeur

Is er een dokter in K2?

Ja, zeker! Meerdere zelfs: de huisarts, de tandarts, de ziekenhuisdokters waren deze week stand by om alle zieken te onderzoeken. De nodige medicijnen werden in de klasapotheek verkocht en je kon er op vertrouwen: de pillen werden perfect in de juiste doosjes gesorteerd!