K3 Op zoek naar Spiekpietjes

Vandaag zijn de kleuters op zoek gegaan naar Spiekpietjes. Bij elke prent vonden ze een letter, wie heeft ze allemaal gevonden?

Ze deden het superšŸ‘Het Spiekpietje op het toilet was blijkbaar het best verstoptšŸ¤£

Experimenteren met scheerschuim in K0

We kwamen deze morgen in de klas en daar lagen 7 Sinterklaasjes. Oei, oei, oei, Ze waren hun baard verloren! Op de melodie van het liedje ‘Krullen’ mochten we sinterklaas terug een baard geven. En ook nog leuke krulletjes draaien in zijn baard. Super leuk met de scheerschuim.

Reanimatie in L5

Vandaag kregen de leerlingen van het vijfde leerjaar een cursus reanimatie. Zowel theorie als praktijk kwamen aan bod. We maakten een schriftelijke toets en ook het praktijkexamen moesten we tot een goed eind brengen om ons diploma in ontvangst te nemen. Iedereen deed het fantastisch! Bedankt Max voor deze interessante voormiddag.

d x pi

De leerlingen van L6 leerden vandaag pi kennen. Ze kwamen ook tot de formule om de omtrek van een cirkel te berekenen.

SLapende leerkrachten

De leerkrachten hadden last van vermoeidheid… ze lagen bij het belsignaal nog te slapen op de speelplaats. Gelukkig werden ze wel wakker van de schoolwekker! Maar waarom moeten we nu slapen? Wat is daar zo belangrijk aan? Deze week komen de leerlingen daar meer over te weten!

I, V, w of v

Vandaag hadden we het in de les toepassingen over inkoopprijs, verkoopprijs, winst en verlies. Na de instructie losten de leerlingen de oefeningen in het werkboek alleen, per 2 of per 3 op.