September in L4

Wat gaat de tijd snel, onze eerste maand in het vierde leerjaar is al voorbij! We herhaalden deze maand de leerstof van het derde leerjaar. We deden een hoekenwerk rond de maal- en deeltafels, maakten onze eigen toekan in pastelkrijt, liepen de longen uit ons lijf op de scholenveldloop, herhaalden de verschillende driehoeken en natuurlijk nog veel meer! Wij zijn klaar voor oktober!

Meetcircuit in L5

De leerlingen van het vijfde leerjaar hadden vandaag een herhaling van inhoud en gewicht op de planning staan. In kleine groepjes gingen we aan de slag: schatten, meten en controleren.

K3 naar de markt

Deze ochtend trokken de dino’s richting de markt in Oudenaarde. Ze leerden er zelf een boodschap lezen, vragen en betalen. Ze deden het super! Ze kregen zelfs bij het kippenkraam een lolly, wel minder gezond.

Morgen maken we iets lekkers met onze gekochte groenten.

L2 doet mee aan de scholenveldloop

Onder het motto ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ liep ook L2 dinsdag mee aan de scholenveldloop. Met heel wat kriebels in de buik stonden alle jongens en meisjes aan de start. Eens het startschot gegeven deed iedereen zijn uiterste best om het parcours van 600 m uit te lopen. Het meisjespodium werd ingenomen door drie meisjes van onze klas En ook op het jongenspodium stonden twee jongens van onze klas te glunderen met hun tweede en derde plaats. Het werd een leuke en sportieve voormiddag!

L3 loopt

L3 doet het weer. Met heel veel succes liep iedereen van het derde leerjaar de loopwedstrijd uit. Sommigen konden een plaatsje op het podium veroveren. Proficiat aan alle deelnemers!