Fijne vakantie van K0!

Het eerste deel van het schooljaar zit er alweer op! We mochten verkleed afsluiten met een halloweenfeestje en popcorn, super leuk!

Na de vakantie zijn we er terug, samen met 4 nieuwe peuters!

De kleuters krijgen bezoek van heks Loesje

Ai ai ai! Heks Loesje kwam de kleuterblok al jammerend binnen gewandeld.. Ze had overal pijn! En ze had nochtans beloofd aan haar vriendjes om soep te maken.

Gelukkig bewezen onze kleuters dat ze haar goed konden helpen: ze oefenden de toverspreuk, ze leerden vliegen op een bezemsteel en ze dansten het heksenliedje. Zo waren ze klaar om de nodige spullen voor de soep te verzamelen.

Daarvoor moesten ze met een bezemsteel een griezelige omloop doen, leerden ze een spinnenweb maken en kregen ze een monsterlijk verhaal te horen.

Iedereen deed het goed en verdiende een pompoentje, spinnetje of veer. Heksje Loesje haar soep was gered, dat waren de ingrediënten die ze miste. Ze bedankte ons met lekkere popcorn!

Halloween op de chromebooks in L3

Een eigen document maken in google drive, een tekst typen en opmaken en onze tekst mooi maken door afbeeldingen toe te voegen.

De leerlingen van de muizenklas maakten op de chromebook een uitnodiging voor het Halloween feest op school komende vrijdag.