K0 en K1 gaan samen op schoolreis naar kinderboerderij ’t Herreke!

Dinsdag was een heel spannende dag voor de peuters en de kleuters van K1. We gingen samen op schoolreis!

Met onze laarsjes aan stapten we de bus op richting Heestert. Eerst even een stuk fruit eten en wat spelen in de grote speeltuin. Daarna gingen we aan de slag op de boerderij. We kregen een rondleiding, maakten kennis met allerlei dieren en mochten ze ook eten geven: de paarden, de pony’s, de schapen, de geiten, de koeien, de kippen, de ezels en er zat zelfs een pauw. Wat heeft die prachtige veren! We maakten in de voormiddag ook nog een ponyritje, wat een leuke ervaring! *Knor knor* Nee hoor, er was helaas geen varkentje op de boerderij, maar wel onze hongerige maagjes! Na onze picknick gingen we de pony’s verzorgen en borstelen en maakten we een ritje op de huifkar. Als verrassing kreeg elk kindje nog een ijsje, mmm, wat lekker! Dan was het tijd om onze schoenen terug aan te doen en met de bus naar school te vertrekken. Wat genoten we van onze dag op de boerderij!

Meerdere foto’s volgen binnenkort in de fotogalerij.