Schoolreis op school voor K0 en K1

Vrijdag hadden we een dagje voor ons alleen in de kleuterafdeling. Zonder de tweede en de derde kleuterklas maakten we er leuke, sportieve dag van.

We begonnen onze dag met springen, klauteren en slingeren in De Ruffel. Van al dat sporten kregen we dorst en honger. Een banaan en water zorgden weer voor energie om ons uit te leven met de ballen, op de fietsen en natuurlijk ook op het springkasteel.

In de namiddag ging het er even wat rustiger aan toe, dan kwam Miekemie een verhaal vertellen over Roodkapje en de wolf. Hierbij kropen verschillende kleuters in de rol van de personages. We aten nog een lekker ijsje, sprongen nog wat verder op het springkasteel en mochten een glittertattoo. Moe maar voldaan keerden we terug naar mama en papa. Wat een leuke dag!