Zeeklas dag 1

Eenmaal vertrokken zat de sfeer er al helemaal in! Ons eerste bezoekje was een rit met de bus door de zeehaven van Zeebrugge. We konden alles bewonderen door de ramen van de bus en meester Luc gaf bijhorende interessante uitleg door de micro. Eenmaal van de bus stilden we onze honger met een lekkere banaan. Nadien was het tijd voor een bezoekje aan Sealife. We maakten kennis met prachtige zeedieren zoals de zeepaardjes of de pingu├»ns. Er waren drie zieke zeehonden aanwezig die er een tijdje verzorgd worden. Na het eten van onze picknick zochten we het avontuur op en deden we een hoogteparcours. Daarna vertrokken we met de bus naar de vismijn. Daar konden we onder andere de zeeduivel en de hondshaai van dichtbij bestuderen en aanraken. We wandelden langs de vismijn en probeerden kleine krabbetjes te vangen. Velen zaten op hete kolen om ons hotel en hun kamer te zien. De bedden werden vlot opgemaakt en nadien vulden we onze buikjes. Na de gezellige avondactiviteit (lezen, vriendschapsbandjes, zingen, kleuren en een verhaaltje voor het slapen gaan) was het tijd om schaapjes te tellen! Al is het momenteel nog niet stil… Wordt vervolgd!